dilluns, 16 de novembre del 2015

Llet d'ametlles


Les nostres ametlles crues d'agricultura regenerativa, presentades en bosses de paper de 200 g, són el producte menys elaborat i més versàtil que tenim a Ca la Roseta. Molta gent les fa trossets i les utilitza per decorar pastissos, altres les torren al forn, altres se les mengen directament de la bossa, ... Com t'agrada a tu menjar les ametlles crues de Ca la Roseta?  



Nosaltres et volem donar idees, perquè hi ha moltes formes de beneficiar-se de les propietats de les nostres ametlles. Què et sembla fer-te la teva llet? Tens la garantia que són ametlles d'agricultura regenerativa i que no han estat ensulfatades ni tractades amb cap producte químic, t'interessa?  

Hem trobat aquest vídeo de la nutricionista Carla Zaplana que ens explica molt bé com elaborar aquesta llet i també ens parla de tots els seus avantatges. Sabies que la llet d'ametlles és lliure de colesterol? Lliure de greixos saturats? Rica en àcids grassos omega? Rica en vitamina A i E? I el millor de tot és que te la pots fer tu a casa!


Estàs interessat/da en comprar les nostres ametlles? Nosaltres no tenim botiga electrònica, però farem tot el possible perquè les rebis a casa sense cap mal de cap. Posa't en contacte amb nosaltres mitjançat el nostre Facebook, Twitter, Instagram o per a/e: artesanscalaroseta@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada